top of page

Wanneer een drone video

✓ Betere verkoop van vastgoed
✓ Grote projecten in kaart brengen

✓ Aanvulling op andere video's

✓ Perfect voor landschappen

Een drone video laten maken

Een drone video is geschikt voor vastgoed projecten, landschapsarchitectuur en kan een aanvulling zijn op een bedrijfsfilm, promotiefilm of videoclip.

Wil je een ander soort video laten maken?

(Klik op de desbetreffende knop).

Wat kost een drone video laten maken?

De prijs om drone beelden te laten maken door Videjow.nl start vanaf € 395,-. Een gecertificeerde dronepiloot komt dan één uur op locatie videobeelden maken met een kleine drone. Binnen 24 uur ontvang je van ons de ongemonteerde videobeelden. Ook kunnen wij de drone video voor je bewerken. De prijs voor een drone video inclusief montage en muziek begint bij ons vanaf € 750,-.

Een drone video kent verschillende toepassingen

Je kan een drone video gebruiken om de verkoop van vastgoed te stimuleren. Je kunt een drone video ook gebruiken om van bovenaf iets te inspecteren of onderzoeken. Maar ook kan het een aanvulling zijn op een bedrijfsfilm, videoclip of promotievideo.

Hoe kan ik een drone video laten maken?

Bel ons of stuur een e-mail als je meer informatie wilt ontvangen over een drone video laten maken. Samen kunnen we kijken welke oplossing het meest geschikt is voor jou.

Stuur ons een e-mail: 

mail@videjow.nl

 

Neem direct contact op: 

085-2007010

Een drone video voor Waterschap Hunze en Aa's

Een drone video laten maken?

Wil je een exacte prijs weten wat het kost om een Drone video te laten maken? Schrijf ons dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Stuur ons een e-mail: 

mail@videjow.nl

 

Neem direct contact op:

085-2007010

bottom of page