top of page

Je wilt een video laten maken?

Goed idee, video is veruit de populairste vorm van content.

Op deze pagina leggen we je uit hoe video marketing werkt en waarom dit een onmisbare investering is voor jouw merk of bedrijf.

Welk soort video wil je laten maken?

(Klik op de desbetreffende knop).

Waarom video's laten maken?

  • Om naamsbekendheid te vergroten

Naamsbekendheid is één van de voornaamste redenen waarmee onze klanten bij ons aankloppen. Dat is ook niet gek: naamsbekendheid is de basis van goede marketing. Heb je weinig naamsbekendheid? Dan zal sales ook uitblijven. Naamsbekendheid vergroten is daarom vaak een marketingdoel. En in een wereld waarin ieder mens gemiddeld miljoenen prikkels te verwerken krijgt, is het handig als je met kop en schouders boven je concurrentie uitsteekt. Een mooie methode hiervoor: video! Een product video, drone video, animatie of echte bedrijfsfilm; de mogelijkheden zijn aanpasbaar aan jouw wensen en marketingdoelen.

-nieuw pesoneel
  • Voor het werven van nieuw personeel

Goed personeel vinden (en behouden) is niet altijd even makkelijk. De arbeidsmarkt verandert voortdurend en daar zul je je als bedrijf naar moeten voegen. Anno nu ben je met video op de goede weg. Video’s worden vaker bekeken dan tekst gelezen wordt. En je kunt er veel meer mee laten zien: je bedrijfscultuur, personeel, kantoor, een werkdag en leuke uitjes. Het resultaat? Grotere kans dat degene die je aanneemt ook een stuk langer blijft. De kandidaat kan namelijk beter inschatten of jouw bedrijf bij hen past, met een uitgebreide vacature film.

-nieuw product
  • Om een nieuw product of dienst in de markt te zetten

Je hebt iets nieuws bedacht. Tof! Misschien zelfs wel iets wat nog niet bestaat? Hoe je het ook wendt of keert: een video helpt je dit nieuws aan het licht te brengen. Zet de spotlight op jouw nieuwe uitvinding. Is het echt volledig iets nieuws? Dan raden we een uitleg animatie aan. Vaak is dat een 2D animatie waarin in een paar minuten (of zelfs minder) duidelijk wordt welk probleem je oplost met jouw product of dienst. Breng je een bestaand product of dienst op de markt? Dan is het belangrijk dat je anders bent dan je concurrentie. Daar gaan we voor zorgen met een productvideo of promotiefilm.

Wat zijn de kosten om een video te laten maken?

Elke video is maatwerk, er is daarom geen vaste prijs. Een bedrijfsfilm of een drone video zijn totaal verschillende soorten video’s. Maak daarom eerst je keuze welk soort video je wilt laten maken. Geen zorgen als je daar nog geen kaas van gegeten hebt. We vertellen je hieronder welke soorten video’s er bestaan én de voordelen die ze hebben voor jouw marketingdoelen. 

Bedrijfsfilm

Vanaf € 1950,-

Promotiefilm

Vanaf €495,- 

Videoclip

Vanaf € 1495,-

Drone video

Vanaf €395,- 

Prijzen zijn exclusief 21% btw en reiskosten.

Waar wil je meer informatie over?

Maak je keuze door op een knop te klikken.

Waarom een video laten maken?

Video's lossen problemen op. Ze zorgen bijvoorbeeld voor duurzaam personeel, een kickass product launch, goede uitleg over jouw nieuwe dienst of promoten je bedrijf. Vaak dragen ze hoogover bij aan bedrijfs- en/of marketingdoelen, zoals we die hiervoor hebben genoemd: meer naamsbekendheid, een product marketen of een blijvend team opbouwen. 

 

Geschreven content vs. video content

Video wordt vaak toegevoegd aan de marketingmix, omdat geschreven content een sfeer minder goed tot uiting brengt. Ook wij zijn voorstander van schrift: het levert immers een grote bijdrage aan je vindbaarheid. Maar wat als je hier een krachtige partner in crime aan toevoegt? Waar geschreven content duidelijke uitleg geeft (‘waarom en ‘wat’), toont video de uitstraling (‘hoe’). En die extra dimensie? Dat kan je (potentiële) koper of kandidaat nét dat duwtje in de rug geven om van lead naar klant te gaan.

Producten worden sneller verkocht

Stel je het maar eens voor: je brengt een nieuwe fietspomp op de markt, die gemakkelijk in ieders tas past. Je legt in je geschreven content uit dat het probleem van een slappe band onderweg hiermee opgelost is. Je pakt daarmee dus direct het pijnpunt van je doelgroep aan. Maar je doelgroep heeft hierna nog vragen. Hoe werkt de pomp? Wat zijn de afmetingen? Hoe ziet de pomp eruit? Dat is echt een stuk lastiger om uit te schrijven. En dat is precies waar video de hoek om komt kijken! In een paar seconden heeft jouw doelgroep antwoord op bovenstaande vragen en wordt de fietspomp vol vertrouwen het winkelmandje in gesleept.

Waarom videomarketing?

Het is bewezen dat videomarketing werkt. Je krijgt er een nieuw platform bij, namelijk YouTube. Je kan YouTube zien als een grote zoekmachine, net als Google. Deze zoekmachine brengt extra traffic naar je website. De video’s die op YouTube staan, kun je ook in blogvorm op je website zetten. De video’s op je website zorgen er op hun beurt weer voor dat klanten langer op je webpagina blijven. En dat biedt kans op een hogere ranking in Google.

-waarom videomarketing

Een video lost problemen op

-Product promoten
Hoe kan ik meer personeel werven?

Door een recruitment video te laten maken! Ook wel vacature video genoemd. Als we een video maken, verplaatsen we ons altijd in de doelgroep. In dit geval is dat iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Na het lezen van een vacaturetekst (die al heel veel informatie bevat) blijven nog enkele vragen onbeantwoord. Namelijk: Hoe ziet mijn werkplek eruit, wie worden mijn collega’s en hoe is de sfeer? Deze antwoorden geef je het beste in een vacature video. Een goed idee, dus, zo’n vacature video laten maken.

Hoe kan ik mijn product promoten?

Als toevoeging aan je marketingmix kun je natuurlijk een productvideo laten maken. Deze kun je inzetten als tv-commercial en als videoadvertentie op socialmediakanalen. Ook kun je een serie aan video’s laten maken, specifiek gericht op bepaalde doelgroepen. Hier kunnen we vervolgens (als je dat wenst) testimonial video’s aan doorlinken, waarin andere gebruikers vertellen over het product.

 

Hoe krijg ik een grotere naamsbekendheid met mijn bedrijf?

Als we Google’s zoekresultaten erbij pakken, zien we dat er het vaakst wordt gezocht op de zoekterm “bedrijfsfilm laten maken”. Maar liefst 480 hits per maand. Een betere term zou zijn: “hoe kan ik video inzetten als marketingtool om de naamsbekendheid van mijn bedrijf te vergroten”. Dit dekt namelijk wel de lading. Neem van ons aan, alleen met een bedrijfsfilm kom je niet ver. Het helpt natuurlijk wel, maar om echt je naamsbekendheid te vergroten moeten alle lichten op groen staan. Dat wil zeggen je website, social media, je SEO-copywriting, teksten tot in de puntjes et cetera. Video kan een enorme boost geven aan je naamsbekendheid, maar dit werkt alleen als je veel content maakt. Video content waar je prospect iets aan heeft. Geef bijvoorbeeld waardevolle informatie, waardoor iemand langer op je webpagina is. Dat is altijd positief voor Google ;-). 

Hoe kan ik meer bezoekers naar mijn website krijgen?

Je kunt een video advertentie laten maken om meer klanten aan te trekken. Een video advertentie kun je op veel verschillende platformen verspreiden. Verplaats je eerst in je prospect: welke websites bezoeken ze het liefst? Op Facebook en Instagram kun je doelgericht adverteren. Bijvoorbeeld regiogebonden, alleen op dierenliefhebbers of alleen op vrouwen gericht. Je video advertentie komt dus terecht bij degene die ook daadwerkelijk geïnteresseerd is in je product of dienst. Daarnaast zijn er nog talloze andere platformen voor jouw video advertentie, zoals online magazines, Marktplaats en vacaturewebsites.

Welk soort video is geschikt voor mij?

Weet je niet helemaal zeker welke video voor jouw probleem geschikt is? Geen zorgen. Hieronder leggen we een aantal voorbeelden uit. Natuurlijk ben je meer dan welkom om ons te bellen met jouw vraagstuk, dan bedenken we daar een passende maatwerkoplossing bij. 

Stuur ons een e-mail: 

mail@videjow.nl

 

Neem direct contact op:

085-2007010

Een bedrijfsfilm laten maken

Waarom een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is de basis van sterke marketing. Je prospect krijgt direct een eerste indruk van je bedrijf. Wat heeft je bedrijf te bieden? En welk probleem lost je product of dienst op? Eindig de bedrijfsfilm met een sterke call-to-action. Vanuit deze bedrijfsfilm kun je verder bouwen aan je video marketing funnel.

Wat kost een bedrijfsfilm?

De kosten om een bedrijfsfilm te laten maken door Videjow.nl starten vanaf 1950,-. Dit is een bedrijfsfilm zonder script die we op één dag kunnen filmen en in één dag kunnen monteren. Het is een basis bedrijfsfilm van twee minuten waarin je bedrijf mooi in beeld komt. We komen filmen op locatie met een cameraman, assistent en compacte camera/licht set-up.

 

Vanuit deze basis bedrijfsfilm kun je uitbouwen

Laten we even de wateren testen binnen de mogelijkheden van een bedrijfsfilm. We kunnen onder andere:

 

  • interviews opnemen met personeel/directie en tevreden klanten

  • een logo animatie maken

  • voice-over toevoegen

  • een acteur of actrice inhuren

  • werken met een steadicam of dolly/crane

  • een mini-drone door je bedrijf laten vliegen

  • en nog veel meer…

Hoe kan ik een bedrijfsvideo laten maken?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. We denken graag met je mee en geven je een eerlijk advies.

Stuur ons een e-mail: 

mail@videjow.nl

Neem telefonisch contact op:

085-2007010

Een promotiefilmpje laten maken

Waarom een promotiefilm?

Het woord zegt het al: een promotiefilm laat je maken om iets te promoten. Een promotiefilm maak je om een festival onder de aandacht te brengen, een evenement, beurs of een belangrijk congres. Een promotiefilm verspreid je eenvoudig via social media platformen zoals LinkedIn en Facebook.

Wat kost een promotiefilm?

De kosten om een promotiefilm te laten maken door Videjow.nl starten vanaf € 495,-. Dit is een promotiefilm zonder script die we in één dag kunnen maken. Je levert ons foto’s, video’s, logo’s en/of teksten aan. Deze toveren wij om tot een promotievideo met muziek. We leveren de promotiefilm op in 3 verschillende formaten die je zelf kunt verspreiden op social media. Heb je nog geen materiaal beschikbaar? Dan kun je een promotiefilm laten maken die wij zelf komen filmen op locatie.

 

Hoe kan ik een promotievideo laten maken?

Er zijn tal van uitbreidingen mogelijk zoals bijvoorbeeld drone beelden aan je promotievideo toevoegen. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of schrijf ons een e-mail.

Stuur ons een e-mail: