top of page
Videoproductiebedrijf - Video Agency - Videjow

Er zijn verschillende soorten video's die bedrijven kunnen laten maken, elk met hun eigen doel en doelgroep. Tegenwoordig is video een krachtig hulpmiddel in de marketingwereld.

Specialist in videomarketing

Video laten maken

Wil je een video laten maken die er niet alleen mooi zit maar die ook daadwerkelijk resultaat oplevert? Bij Videjow gaat het niet alleen om beelden vastleggen. Een video laat je maken om meer succes te boeken met je onderneming of merk. Dit doen wij door de juiste strategie uit te stippelen, goede video content te maken, om vervolgens via de juiste kanalen weg te zetten waarna we actie krijgen. Dat kan zijn dat iemand jouw vacature invult, een product koopt of direct contact opneemt om een groot project te laten uitvoeren. Op deze pagina vind je alle soorten video's je kan laten maken, met elk hun eigen doel en doelgroep.

Wanneer een video laten maken

  • Om naamsbekendheid te vergroten

  • Om een nieuw product of dienst in de markt te zetten

  • Voor het werven van nieuw personeel

Voorbeeld promotiefilm

Deze promotievideo heeft Videjow gemaakt in opdracht van het Airborne Museum. Deze promotiefilm heeft meegedraait in een online advertentiecampagne om de kaartverkoop een boost te geven.

een krachtig hulpmiddelin je marketing

Video's lossen problemen op. Ze zorgen bijvoorbeeld voor duurzaam personeel, een kickass product launch, goede uitleg over jouw nieuwe dienst of promoten je bedrijf. Vaak dragen ze hoogover bij aan bedrijfs- en/of marketingdoelen, zoals we die hiervoor hebben genoemd: meer naamsbekendheid, een product marketen of een blijvend team opbouwen. 

Waarom een video laten maken

Video wordt vaak toegevoegd aan de marketingmix, omdat geschreven content een sfeer minder goed tot uiting brengt. Ook wij zijn voorstander van schrift: het levert immers een grote bijdrage aan je vindbaarheid. Maar wat als je hier een krachtige partner in crime aan toevoegt? Waar geschreven content duidelijke uitleg geeft (‘waarom en ‘wat’), toont video de uitstraling (‘hoe’). En die extra dimensie? Dat kan je (potentiële) koper of kandidaat nét dat duwtje in de rug geven om van lead naar klant te gaan.

Geschreven content vs. video content

Producten worden sneller verkocht

Stel je het maar eens voor: je brengt een nieuwe fietspomp op de markt, die gemakkelijk in ieders tas past. Je legt in je geschreven content uit dat het probleem van een slappe band onderweg hiermee opgelost is. Je pakt daarmee dus direct het pijnpunt van je doelgroep aan. Maar je doelgroep heeft hierna nog vragen. Hoe werkt de pomp? Wat zijn de afmetingen? Hoe ziet de pomp eruit? Dat is echt een stuk lastiger om uit te schrijven. En dat is precies waar video de hoek om komt kijken! In een paar seconden heeft jouw doelgroep antwoord op bovenstaande vragen en wordt de fietspomp vol vertrouwen het winkelmandje in gesleept.

Voorbeeld product video

Deze productvideo heeft Videjow gemaakt in opdracht van Yamaha. Deze video was bedoelt om een nieuw soort duurzaam carbon onder de aandacht te brengen bij grote investeerders.

VIDEO HEEFT DEHOOGSTE CONVERSIERATIO

Het is bewezen dat videomarketing werkt. Je krijgt er een nieuw platform bij, namelijk YouTube. Je kan YouTube zien als een grote zoekmachine, net als Google. Deze zoekmachine brengt extra traffic naar je website. De video’s die op YouTube staan, kun je ook in blogvorm op je website zetten. De video’s op je website zorgen er op hun beurt weer voor dat klanten langer op je webpagina blijven. En dat biedt kans op een hogere ranking in Google.

Waarom videomarketing een goed idee is

Elke video is maatwerk, er is daarom geen vaste prijs. Een bedrijfsfilm of een drone video zijn totaal verschillende soorten video’s. Maak daarom eerst je keuze welk soort video je wilt laten maken. Ben je nog niet zeker welk soort video het meest geschikt is voor jouw onderneming? Neem gerust contact met ons op.

Kosten video laten maken

  1. Bedrijfsfilm: Een bedrijfsvideo is de basis van sterke marketing. Je prospect krijgt direct een eerste indruk van je bedrijf. Wat heeft je bedrijf te bieden? En welk probleem lost je product of dienst op? Eindig de bedrijfsfilm met een sterke call-to-action. Vanuit deze bedrijfsfilm kun je verder bouwen aan je video marketing funnel.

  2. Promotiefilm: Het woord zegt het al: een promotiefilm laat je maken om iets te promoten. Een promotiefilm maak je om een festival onder de aandacht te brengen, een evenement, beurs of een belangrijk congres. Een promotiefilm verspreid je eenvoudig via social media platformen zoals LinkedIn en Facebook.

  3. Drone video: Een drone video is uitermate geschikt om vastgoed te verkopen, grote projecten en industrie in beeld te brengen of mooie natuur landschappen te tonen. Maar ook een rondleiding door je bedrijf is prachtig te geven met een drone. Dit doen we met een kleinere drone waarmee we door gebouwen vliegen. Een drone kan ook een prima aanvulling zijn op een corporate video of promotie video.

Soorten video's voor bedrijven

meer succes doorslimme videomarketing

Video laten maken kosten

Elke video is maatwerk, er is daarom geen vaste prijs. Een bedrijfsfilm of een drone video zijn totaal verschillende soorten video’s. Maak daarom eerst je keuze welk soort video je wilt laten maken.

Ben je er klaar voor om jouw onderneming naar een hoger level te tillen door gebruik te maken van videomarketing? Neem dan vandaag nog contact op met Videjow en laat ons jouw visie verbeelden met een meeslepende videoproductie die blijft hangen.

Neem contact op met ons

Meer informatie over videomarketing

Ga voor meer informatie naar onze blog pagina. Hier vind je onder andere een artikel dat gaat over de toekomst van videomarketing, namelijk interactieve video.

ARE YOU READYFOR US?

Heeft u een project? Neem dan vandaag nog contact op met Videjow. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren geopend. (09.00 - 17.00 uur)

 

U kunt ons bereiken via 

telefoonnummer: +3185-2007010 of mail uw vraag naar mail@videjow.nl

bottom of page