top of page
Videoproductiebedrijf - Video Agency - Videjow

Een promotiefilm laten maken is één van de beste investeringen die je kan doen om jouw evenement, product of dienst naar een hoger level te tillen.

PROMOTIEFILM LATEN MAKEN

Promotievideo laten maken

Wil je een promotiefilm laten maken om gebruik te maken van de kracht van visuele storytelling? 

Bij Videjow maken we promotiefilms die geoptimaliseerd zijn voor online gebruik zoals Instagram, Facebook en TikTok. Een goeie promotiefilm die de doelgroep raakt resulteert in een hogere omzet van een product, dienst of een hogere kaartverkoop bij een evenement.

Waarom een promotiefilm laten maken

  • Een product online onder de aandacht brengen

  • Kaartverkoop stimuleren voor een evenement

  • Een promotiefilm laten maken die meedraait in een grote online advertentie campagne.

Voorbeeld promotievideo

Deze promotievideo heeft Videjow gemaakt in opdracht van het Airborne Museum Deze promotiefilm heeft meegedraait in een online advertentiecampagne om de kaartverkoop een boost te geven.

combineer met eenonline video campagne

Een promotiefilm is kort en spreekt direct de juiste doelgroep aan. Je kan je dienst/product of event dus op verschillende platformen gaan promoten. Zo kun je een breder publiek bereiken dus ook meer kans op sales. Plekken waarop we de promotiefilm kunnen publiceren zijn bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube. Ook kunnen we de promotiefilm inzetten als videoadvertentie. Kortom, een promotiefilm is een sterke videomarketing tool.

Een promotiefilm is breed inzetbaar

Een promotiefilm is een klein onderdeel van je totale video marketing. Als je goed wilt knallen met video marketing is het raadzaam om te investeren in meerdere soorten video's. De basis is je bedrijfsfilm. Van hieruit koppel je promotievideo's waarin je een aanbieding kan doen. Daarnaast heb je nog testimonial video's, vacature video's en testimonial video's. Welk soort video's geschikt zijn voor jou is heel specifiek. In een vervolg gesprek kunnen we je hier een eerlijk advies over geven. Samen kunnen we kijken welke video marketing strategie we het beste geschikt is.

promotiefilm = video marketing

Waarom een promotiefilm

Het woord zegt het al: een promotiefilm laat je maken om iets te promoten. Een promotiefilm maak je om een festival onder de aandacht te brengen, een evenement, beurs of een belangrijk congres. Een promotiefilm verspreid je eenvoudig via social media platformen zoals LinkedIn en Facebook.

Voorbeeld promotiefilm

Deze promotiefilm heeft Videjow gemaakt in opdracht van Liberein. Deze promotiefilm is ingezet in de decembermaand. Er zijn 5000 kerstkaarten verstuurd per post, naar alle stake-holders en clienten. Op deze kaart zat een QR-code met een link naar de video.

PROMOTIEFILM + VIDEOMARKETING = SUCCES

Promotiefilm laten maken kosten

Een goede promotiefilm laten maken is maatwerk. We kunnen daarom niet direct een prijs geven wat jouw promotievideo gaat kosten. Neem hiervoor contact met ons op dan kunnen we een passende offerte opmaken.

Wil jij opvallen op het internet en starten met een online advertentie campagne?

Neem dan vandaag nog contact op met Videjow en laat ons jouw visie verbeelden met een meeslepende videoproductie die blijft hangen.

Neem contact op met ons

ARE YOU READYFOR US?

Heeft u een project? Neem dan vandaag nog contact op met Videjow. Wij zijn van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren geopend. (09.00 - 17.00 uur)

 

U kunt ons bereiken via 

telefoonnummer: +3185-2007010 of mail uw vraag naar mail@videjow.nl

bottom of page