top of page
Videoproductiebedrijf - Video Agency - Videjow

Met een videoclilp kan je een muzieknummer veel breder inzetten en zo bereik je een nog groter publiek. Nog mooier is als je de verhaallijn van het nummer ook nog eens verwerkt in de videoclip. 

VIDEOCLIP LATEN MAKEN

Video clip laten maken

Wil je een videoclip laten maken om gebruik te maken van de kracht van visuele storytelling? 

Bij VIDEJOW gaat het niet alleen om het vastleggen van beelden maar draait het juist om het creëren van een meeslepende ervaring die jouw muziek onvergetelijk maakt. Ontdek hoe wij van jouw muzieknummer een visueel meesterwerk maken die niet alleen ogen vangt maar vooral harten verovert.

Waarom een videoclip laten maken

  • Met een videoclip genereer je meer naamsbekendheid.

  • Wanneer je een videoclip laat maken resulteert dit in het krijgen van meer en grotere optredens.

  • Goede videoclips vergroten het aantal fans van een artiest/band.

Rock-band videoclip

Deze videoclip heeft VIDEJOW gemaakt voor Trekhawk. Dé Rock 'N Roll band uit Drenthe.

creëer eenemotionele connectie

Een mooie videoclip is een videoclip die past bij de sfeer van de muziek. De muziek is altijd leidend, de videoclip moet een versterking zijn van de emotie en het verhaal van het nummer. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende film lenzen en de juiste belichting. Belangrijk is dat de artiest er zo goed mogelijk uit ziet. Een mooie videoclip is het visitekaartje voor de band of artiest.

Gebruik goede belichting

Hoe gaan we je videoclip maken en welke tools gaan we gebruiken. We filmen het liefst met onze RED camera. Deze camera heeft een hogere kwaliteit, een hogere aanschafwaarde dus ook een hoger huur tarief. Afhankelijk van je budget dus. We kunnen gebruiken maken van mooi licht. Om dynamische beelden te maken kunnen we onze dolly / crane gaan inzetten. Gaan we ook filmen met een drone? Wanneer we gebruik maken van een drone, dan is het noodzaak om vooraf te kijken of het toegestaan is of we daar mogen vliegen. Soms is hier een vergunning voor nodig. Dit is een puzzel die we vooraf gaan maken om binnen jouw budget de videoclip te gaan maken.

Welke tools gaan we gebruiken?

Een videoclip is onderdeel van artist-building

Wanneer je grote stappen wilt zetten in de muziek industrie dan kan een professionele videoclip niet ontbreken in het arsenaal. Met een videoclip van hoge kwaliteit zet je een solide basis om van hieruit meer naamsbekendheid te genereren en meer optredens aan te trekken. Een videoclip daarom is een krachtig middel die je kan inzetten als videomarketing tool.

Nederlandstalige videoclip

Deze videoclip heeft VIDEJOW gemaakt voor The Dutch Boys.

Ook wel bekend van hun hit single Boer Harms.

MAAK JOUW MUZIEKONVERGETELIJK

Een mooie videoclip is een videoclip die past bij de sfeer van de muziek. De muziek is altijd leidend, de videoclip moet een versterking zijn van de emotie en het verhaal van het nummer. Dit doen we door gebruik te maken van verschillende film lenzen en de juiste belichting. Belangrijk is dat de artiest er zo goed mogelijk uit ziet. Een mooie videoclip is het visitekaartje voor de band of artiest.

Zo maak je een vette videoclip

Wij hebben zelf een aantal hele mooie locaties in ons bestand waar wij uit kunnen kiezen. Wanneer je een kleiner budget hebt dan zou je zelf een locatie voor je videoclip kunnen regelen. Dit scheelt ons veel voorbereiding tijd. 

Op welke locatie gaan we je clip opnemen?

Gaan we modellen inhuren?

Wij beschikken over een groot netwerk aan acteurs en actrices. Dit kan een ware toevoeging zijn in je videoclip. Wij werken het liefst met ervaren acteurs, hiermee kunnen we een sterke verhaallijn neerzetten in je videoclip. 

Corporate video clip

Deze videoclip heeft VIDEJOW gemaakt voor Waterschap Hunze en Aa's. Deze videoclip was onderdeel van een educatief programma op basisscholen. 

neem je fans meeop reis

Een goede belichting is erg belangrijk bij een videoclip. We willen juist niet elk rimpeltje kunnen zien bij de artiest. We maken daarom gebruik van zacht licht en goede visagie.

Bezuinig niet op licht en visagie

We beginnen altijd met de "performance takes". Dit zijn de takes waarbij we de artiest  of band in beeld zien. Het nummer wordt afgespeeld op een krachtige bluetooth speaker. De artiest playbackt het nummer op camera. Hiervan maken we meerdere takes met verschillende uitsnede. Zo hebben we de 'basis' voor de videoclip. Daarna filmen we de 'b-roll' shots van de videoclip. Met mooie b-roll shots kunnen we de juiste sfeer en emotie van de muziek goed neerzetten. 

We nemen meerdere takes op

Éen of meerdere filmdagen

Een low-budget video zonder licht kunnen wij in een halve dag filmen op een locatie dichtbij ons in de buurt. Als je budget het toelaat, dan kunnen we uitpakken met belichting, dolly, crane, drone en op meerdere locaties gaan filmen.

Singer-songwriter videoclip

Deze videoclip heeft VIDEJOW gemaakt voor Lisa Ploeger. 

Een upcoming singer-songwriter in Nederland.

creëer EENMEESLEPENDE ERVARING

Als we alles gefilmd hebben gaan we jouw videoclip monteren. Dit kunnen we vrij snel doen omdat we altijd zeer efficiënt te werk gaan tijdens de filmopnames. Je kan ervoor kiezen om tijdens de montage aanwezig te zijn in onze studio of dat wij een eerste opzet gaan maken.

Je videoclip monteren

Met goeie color-grading versterken we de sfeer in je videoclip. Afhankelijk wat bij de song past. Trekken we de kleuren meer richting de drama? Of is het een happy feel good song? Ook gaan we nauwkeurig te werk met huidtinten. Het is belangrijk dat gezichten niet neigen naar groen of paars. Ook moet alles niet te scherp zijn zodat je elk rimpeltje kan zien. Wij maken gebruik van speciale filters, hiermee laten we de artiest er zo goed mogelijk uitziet.

Vergeet niet de color-grading

VIDEJOW gaat voor het hoogst haalbare. Onze uitdaging is dan ook altijd om een muzieknummer zo goed mogelijk te vertalen naar beelden; visuele storytelling.

 

Een videoclip moet ten alle een bijdrage leveren aan het vergroten van de naamsbekendheid van de artiest en meer optredens genereren. Dit wordt ook wel artist-building genoemd.

Een professionele videoclip is daarom één van de beste investeringen die een artiest kan doen. 

Waarom VIDEJOW?

Bioscoopfilm videoclip

Deze videoclip heeft VIDEJOW gemaakt voor Isa Zwart. 

Dit muzieknummer was onderdeel van onze bioscoop en Netflix film Grenzeloos Verraad.

vergroot jenaamsbekendheid

Videoclip laten maken kosten

Een videoclip laten maken is maatwerk. Wil je weten wat een videoclip kost? Neem dan contact op met ons.

Neem contact op met ons

Ben je er klaar voor om jouw muzieknummer tot leven te brengen en met de rest van de wereld te delen? Neem dan vandaag nog contact op met VIDEJOW en laat ons jouw visie verbeelden met een meeslepende videoproductie die blijft hangen.

ARE YOU READYFOR ACTION?

Ontdek de magie van videoproductie

Sluit je aan bij ons op deze reis van visual storytelling. Laten we samen iets buitengewoons creëren.

 

Onze video agency is geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren.

Je kunt ons bereiken via

telefoonnummer: +3185-2007010

of mail je vraag naar mail@videjow.nl

bottom of page