top of page
Videoproductiebedrijf - Video Agency - Videjow

Een bedrijfsfilm laten maken die écht indruk maakt?

Laat ons een meesterwerk maken die daadwerkelijk harten verovert.

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Onze toewijding aan klanttevredenheid is onveranderlijk, en we streven ernaar om de verwachtingen bij elk project te overtreffen.

Bedrijfsfilm - zorg industrie
Bedrijfsfilm - automotive
Bedrijfsfilm industrieel
Bedrijfsfilm - motor fabrikant
Bedrijfsfilm - corporate
Bedrijfsfilm - organisaties

Bedrijfsvideo laten maken

Wil je een bedrijfsfilm laten maken om gebruik te maken van de kracht van visual storytelling? Zorg er dan voor dat het unieke verhaal van jouw bedrijf daadwerkelijk tot leven komt. Bij VIDEJOW gaat het niet alleen om het vastleggen van beelden maar draait het juist om het creëren van een meeslepende ervaring die jouw bedrijf onvergetelijk maakt. Zodat de kijker direct de echte essentie van jouw bedrijf snapt. Ontdek hoe wij van jouw bedrijfsfilm een visueel meesterwerk maken die niet alleen ogen vangt maar vooral harten verovert.

Waarom bedrijfsvideo laten maken?

In een wereld waar elke seconde telt, biedt een bedrijfsfilm laten maken een inkijkje in de ziel van jouw bedrijf. Het is een kunst om niet alleen beelden vast te leggen maar juist de emotie, de passie en de kernwaarden van jouw bedrijf. Met elke zorgvuldig gekozen scene wordt de kijker meegenomen op een reis die niet alleen zendt maar ook een emotionele connectie creëert. Een bedrijfsfilm laten maken is daarom geen functionele weergave van jouw bedrijf, maar een levendig bewijs wie je bent en waar je voor staat.

Voorbeeld bedrijfsfilm

Deze bedrijfsfilm heeft VIDEJOW gemaakt in opdracht van DSM. Een wereldwijde leverancier van voedingsingrediënten, materialen en oplossingen voor verschillende sectoren.

creëer eenemotionele connectie

Proces corporate video laten maken

Een videoproductiebedrijf moet jouw DNA snappen om een indrukwekkende bedrijfsfilm te maken. Daarom begint het creëren van een bedrijfsfilm met een bruisende brainstormsessie waarin alle ideeën vorm krijgen. Wanneer het filmconcept helder is, wordt een videoscript gemaakt waar het verhaal gestalte krijgt. Daarna begint de praktische voorbereiding en planning rondom locaties, cast en crew. Vervolgens begint de camera te rollen en komt het verhaal echt tot leven. Elke opname wordt vastgelegd met een specifiek doel waarbij elke scene betekenis krijgt. Tijdens de postproductie worden beelden en geluiden gemonteerd tot één harmonieus geheel om precies de juiste toon te raken.

Voorbeeld corporate video

Deze corporate video heeft Videjow gemaakt in opdracht van Waterschap Hunze en Aa's. Een groot waterschap in de Nederlandse provincies Groningen en Drenthe.

MAAK JOUW BEDRIJFONVERGETELIJK

Creatieve keuzes bedrijfsfilm laten maken

Je kunt het laten maken van een bedrijfsfilm natuurlijk volledig laten afhangen van de filmproducent maar je kunt zelf natuurlijk ook al voorwerk doen met betrekking tot de creatieve keuzes. Zo kan een videoproductiebedrijf zich direct focussen op hetgeen wat je echt voor ogen hebt.

Doelstelling

Wat is het doel van je bedrijfsfilm? Wil je dat kijkers een positief gevoel overhouden aan je organisatie of dat ze iets gaan kopen? Wil je dat ze hun vrienden om de hoogte stellen van iets of wil je dat ze naar je social media kanalen gaan? De doelstelling is een zeer belangrijk startpunt en het zal waarschijnlijk ook een van de eerste vragen van een videoproductiebedrijf zijn.

De call to action is iets wat heel vaak vergeten wordt bij een bedrijfsfilm laten maken. Je kunt een bepaald gevoel opwekken die past bij de doelstelling van jouw bedrijfsvideo maar wat moet de kijker vervolgens doen? Wanneer je de kijker niet aanzet tot actie kunnen alle inspanningen voor niets zijn geweest. Moet de kijker daarom naar een bepaalde website gaan, naar een social media kanaal of iets actief ondernemen? Wees hier heel specifiek in.

CALL

TO

ACTION

Kies je voor een animatie of een real-life geschoten bedrijfsfilm? Is een reguliere camera voldoende, zijn er meerdere camera’s nodig om uit meerdere hoeken te schieten of is een drone handig om beelden van grote hoogte op te nemen om de grootte van iets over te brengen.

Aspecten bedrijfsfilm

neem de kijkermee op reis

Keuze video bedrijf

Het kiezen van het juiste videoproductiebedrijf om een bedrijfsfilm te laten maken is misschien wel de belangrijkste beslissing om binnen budget en deadline een kwalitatief product te krijgen. Maak daarom een goede afweging:

  • Definieer je budget en deadline

  • Onderzoek en vergelijk minimaal drie bedrijfsfilmproductiebedrijven

  • Let op de kwaliteit en stijl van het referentiewerk

  • Kijk naar de ervaring en expertise van het videobedrijf

  • Lees online recensies over het productiebedrijf

  • Kijk kritisch naar de communicatie en opvolging

  • Analyseer de overeenkomst aandachtig m.b.t. de voorwaarden

  • Bepaal of er een klik is

Omdat een bedrijfsfilm laten maken een delicaat proces is, vereist het selecteren van een videoproductiebedrijf wat onderzoek. Dit vooronderzoek verhoogt wel de kans aanzienlijk dat je een bedrijfsfilm krijgt die jouw boodschap effectief communiceert.

creëer EENMEESLEPENDE ERVARING

Video laten maken kosten

Het idee heerst dat een bedrijfsfilm laten maken erg kostbaar is maar dat hoeft geenszins het geval te zijn. De kosten van een bedrijfsfilm hangen in grote mate af van de eisen. De duur van de corporate video, het aantal bewerkingen, de complexiteit, het aantal filmlocaties en acteurs heeft natuurlijk invloed op de prijs maar er zijn voldoende opties waarmee je zeer voordelig een bedrijfsfilm kunt laten maken. Een videoproductiebedrijf kan je heel goed begeleiden wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget.

Ben je er klaar voor om jouw verhaal tot leven te brengen en jouw impactvolle boodschap te delen? Neem dan vandaag nog contact op met VIDEJOW en laat ons jouw visie verbeelden met een meeslepende videoproductie die blijft hangen.

Neem contact op met ons

ARE YOU READYFOR ACTION?

Ontdek de magie van videoproductie

Sluit je aan bij ons op deze reis van visual storytelling.

 

Laten we samen iets buitengewoons creëren.

 

Onze video agency is geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren.

Je kunt ons bereiken via

telefoonnummer: +3185-2007010

of mail je vraag naar mail@videjow.nl

bottom of page