top of page
Videoproductiebedrijf - Video Agency - Videjow

Ongeëvenaarde videoproducties die jouw doelgroep raken.

In dit tijdperk van grenzeloze mogelijkheden eist een videoproductie genialiteit. Elk detail telt en perfectie is de norm. Alleen zo kun je jouw doelgroep in de ban krijgen, hen boeien en inspireren. Laat daarom geen ruimte voor compromissen, want bij videoproducties is alleen absolute excellentie acceptabel.

VIDEOPRODUCTIES

De kracht van een videoproductie

Ben je een bedrijf dat zijn merk wil promoten? Heb je een nieuw product dat je wilt introduceren? Ben je een non- profitorganisatie met een inspirerende boodschap? Of heb je gewoon een boeiend verhaal om over te brengen?

 

Videoproducties bieden een manier om jouw boodschap luid en helder over te brengen.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en een video bestaat uit duizenden beelden.

De kracht van videoproducties is daarom niet te onderschatten in dit tijdperk van online content on demand.

 

Bij VIDEJOW begrijpen we dit als geen ander.

Wij kennen de kracht van videomarketing en we zijn gepassioneerd over het creëren van impactvolle videoproducties die een blijvende indruk achterlaten.

laat een blijvendeindruk achter

Het antwoord is simpel: videoproducties hebben een unieke kracht om niet alleen verhalen te vertellen maar om emoties op te wekken. Videoproducties combineren visuele en auditieve elementen om een diepgaande indruk achter te laten, in tegenstelling tot tekst of afbeeldingen. Daarom hebben videoproducties het vermogen om complexe informatie eenvoudig te presenteren en zijn videoproducties ideaal voor het uitleggen van (complexe) producten, diensten, en concepten. Bovendien zijn videproducties gemakkelijk deelbaar op sociale media wat de verspreiding van jouw boodschap via videomarketing vergemakkelijkt.

Waarom is een videoproductie zo krachtig?

Bij VIDEJOW bieden we jou een breed scala aan videoproductiediensten aan om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar bedrijfsfilms om jouw merk te versterken, pakkende promotiefilms om de aandacht te trekken, informatieve animaties om complexe materie uit te leggen, of spraakmakende videoclips die gelijk viral gaan, wij hebben de expertise en ervaring om het te realiseren.

Wij verzorgen alles rondom videoproducties, van het maken tot het script en het regelen van de filmlocaties tot het schrijven van het script en het inhuren van acteurs. Onze videoproducties worden geoptimaliseerd aan de te gebruiken kanalen waaronder sociale media, websites en televisie.

Onze videoproductiediensten

full-servicevideoproductiebedrijf

Ons creatieproces

Ons proces begint met een diepgaand begrip van jouw doelstellingen en ideeën. We betrekken jou actief in dit proces, zodat jouw visie nauwkeurig wordt weerspiegeld in het eindproduct. In grove lijnen ziet dit proces er als volgt uit:

Voorbeeld videoproductie

Deze videoproductie heeft Videjow gemaakt in opdracht van het Airborne Museum. Deze video heeft meegedraait in een online advertentiecampagne om de kaartverkoop een boost te geven.

1. Concept & Planning

In deze fase definiëren wij het doel van de videoproductie en de boodschap van de video. Daarnaast identificeren wij de doelgroep zodat wij weten wie wij moeten aanspreken. Ook schrijven wij in deze fase het script en maken wij een visueel storyboard van de videoproductie zodat onze ideeën direct helder zijn.

Tijdens de opnames worden de scènes volgens het script gefilmd door onze filmcrew. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan geluid, belichting en cinematografie om zo de gewenste visuele en auditieve elementen vast te leggen. Hierbij wordt een scene net zo vaak geschoten totdat deze perfect is.

3. Productie

2. Preproductie

Vervolgens bereiden wij de videoproductie voor door onder andere acteurs te casten, geschikte filmlocaties te vinden, kostuums en rekwisieten te verzamelen en het productieteam samen te stellen. Hierbij zorgen wij ook voor vergunningen indien deze noodzakelijk zijn en de planning.

Nadat het beeld- en geluidsmateriaal is vastgelegd, wordt het gemonteerd en bewerkt tot een voltooide video. Het geluid wordt verbeterd, kleuren worden gecorrigeerd en eventueel worden er grafische elementen aan toegevoegd. Ook wordt er in deze fase feedback van de klant verwerkt.

4. Postproductie

videjow maakthoogwaardige video content

Ons videoproductie team

Ons ervaren team van regisseurs, cameramensen en video editors gaan aan de slag om jouw visie om te zetten in realiteit. We gebruiken geavanceerde apparatuur en de nieuwste technologieën om hoogwaardige video-opnamen te maken. Onze video editors perfectioneren de beelden en voegen effecten, geluid en muziek toe om een meeslepende ervaring te creëren. Tijdens het gehele proces houden we rekening met jouw wensen en feedback om ervoor te zorgen dat het eindproduct jouw verwachtingen overtreft.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Videjow streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit en creativiteit in al onze videoproducties. We zijn er trots op dat we opdrachten hebben uitgevoerd voor tevreden klanten in verschillende sectoren, variërend van kleine bedrijven tot grote ondernemingen en non-profitorganisaties.

Onze klanten kiezen voor ons om verschillende redenen:

  • Creatieve breinen: Wij zijn als geen ander bekwaam in het creëren van boeiende verhalen en visuele concepten die jouw boodschap zeer effectief overbrengen. We zetten ons in voor het leveren van videoproducties van de hoogste kwaliteit. We streven naar perfectie in elk aspect van ons werk, van de opname tot de montage en de afwerking.

  • Ongekende expertise: Je hebt toegang tot ons team van professionals die ervaren zijn in alle facetten rondom videoproducties. Dit resulteert in hoogwaardige videocontent. Onze reputatie is gebouwd op betrouwbaarheid en consistentie. We leveren projecten op tijd en binnen het budget, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

  • Efficiënte aanpak: Videjow beschikt niet alleen over geavanceerde apparatuur maar ook over gestroomlijnde processen. Dit bespaart tijd en middelen wat leidt tot een kostenefficiënte oplevering. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We nemen de tijd om te luisteren naar de behoeften en werken nauw samen om ervoor te zorgen dat we aan de verwachtingen voldoen.

Kunnen wij ook voor jou aan de slag?

Ben je op zoek naar een professioneel videoproductiebedrijf? Bij Videjow zijn we gepassioneerd over het creëren van visuele meesterwerken. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken om jouw verhaal te vertellen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen om indruk te maken.

 

Voor videoproducties kun je ons bereiken via +3185-2007010 (geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren) of mail je vraag naar mail@videjow.nl

ARE YOU READYFOR ACTION?

bottom of page