top of page

Waarom een promotiefilm

✓ Breed inzetbaar
✓ Geschikt als video advertentie

✓ Om meer bezoekers te trekken

✓ Om een product te promoten

Een promotiefilm laten maken

Een promotiefilm kent verschillende toepassingen. Je kan een promotiefilm laten maken om meer bezoekers te trekken naar je event of om een product of dienst onder de aandacht te brengen.

Wil je een ander soort video laten maken?

(Klik op de desbetreffende knop).

Promotiefilm laten maken?

Bedankt! Je hoort binnenkort van ons.

Wat kost een promotiefilm laten maken?

De kosten om een promotiefilm te laten maken door Videjow.nl starten vanaf € 495,-. Dit is een promotiefilm zonder script die we in één dag kunnen maken. Je levert ons foto’s, video’s, logo’s en/of teksten aan. Deze toveren wij om tot een promotievideo met muziek. We leveren de promotiefilm op in 3 verschillende formaten die je zelf kunt verspreiden op social media. Heb je nog geen materiaal beschikbaar? Dan kun je een promotiefilm laten maken die wij zelf komen filmen op locatie.

Een promotiefilm is breed inzetbaar

Een promotiefilm is kort en spreekt direct de juiste doelgroep aan. Je kan je dienst/product of event dus op verschillende platformen gaan promoten. Zo kun je een breder publiek bereiken dus ook meer kans op sales. Plekken waarop we de promotiefilm kunnen publiceren zijn bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok en YouTube. Ook kunnen we de promotiefilm inzetten als videoadvertentie. Kortom, een promotiefilm is een sterke marketing tool.

promotiefilm = video marketing

Een promotiefilm is een klein onderdeel van je totale video marketing. Als je goed wilt knallen met video marketing is het raadzaam om te investeren in meerdere soorten video's. De basis is je bedrijfsfilm. Van hieruit koppel je promotievideo's waarin je een aanbieding kan doen. Daarnaast heb je nog testimonial video's, vacature video's en testimonial video's. Welk soort video's geschikt zijn voor jou is heel specifiek. In een vervolg gesprek kunnen we je hier een eerlijk advies over geven. Samen kunnen we kijken welke video marketing strategie we het beste geschikt is.

Ben je geïnteresseerd om een promotiefilm te laten maken en wil je meer informatie hierover? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Stuur ons een e-mail: 

mail@videjow.nl

 

Neem direct contact op: 

085-2007010

Een promotiefilm gemaakt voor Airborne Museum Hartenstein

Waarom een promotiefilm

Het woord zegt het al: een promotiefilm laat je maken om iets te promoten. Een promotiefilm maak je om een festival onder de aandacht te brengen, een evenement, beurs of een belangrijk congres. Een promotiefilm verspreid je eenvoudig via social media platformen zoals LinkedIn en Facebook.

Een promotiefilm vanaf € 495,-

Vanaf € 495,- euro kun je bij Videjow.nl al een promotievideo laten maken. Dit is een video die gemaakt is met foto/video materiaal die je al bezit. We maken gebruik van video templates. Zo kun je voor een klein budget al een mooie promotiefilm laten maken waarmee je opvalt. Wil je graag een promotiefilm op maat met beelden die wij gaan schieten? Dat kan natuurlijk ook. Neem hiervoor even telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Hoe kan ik een promotiefilm laten maken?

Er zijn tal van uitbreidingen mogelijk zoals bijvoorbeeld drone beelden aan je promotievideo toevoegen. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of schrijf ons een e-mail.

Stuur ons een e-mail: 

mail@videjow.nl

 

Neem direct contact op: 

085-2007010

Een promotiefilm gemaakt voor TT Circuit Assen

Een promotiefilm laten maken?

Ben je benieuwd welk soort promotiefilm voor jou geschikt is?

Schrijf ons dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Stuur ons een e-mail: 

mail@videjow.nl

 

Neem direct contact op:

085-2007010

bottom of page