top of page
Videoproductiebedrijf - Video Agency - Videjow
 • Foto van schrijverRobert Schepers

Zó Download je een TikTok Video zonder Watermerk


Download TikTok video zonder watermerk

TikTok heeft de wereld stormenderhand veroverd met zijn korte, vermakelijke video's. Met miljoenen gebruikers en een grote verscheidenheid aan inhoud is het geen wonder dat mensen hun favoriete video's willen opslaan om later te bekijken of te delen met vrienden. Het downloaden van video's van TikTok kan echter een beetje lastig zijn. In dit artikel laten we je zien hoe je op verschillende manieren video's van TikTok kunt downloaden.


Een app van derden gebruiken

Een van de gemakkelijkste manieren om video's van TikTok te downloaden is door een app van derden te gebruiken. Er zijn veel apps beschikbaar in zowel de App Store als de Google Play Store waarmee je TikTok-video's met slechts een paar tikken kunt downloaden. Enkele populaire opties zijn onder meer "TikTok Video Downloader" en "TikMate - Downloader voor TikTok." Deze apps werken door de link van de TikTok-video te kopiëren en in de app te plakken, die de video vervolgens naar jouw apparaat downloadt.


Downloaden zonder watermerk

Als je een TikTok-video zonder watermerk wilt downloaden, kun je een app van derden gebruiken, zoals 'TikTok Video Downloader' of 'TikMate - Downloader voor TikTok'. Deze apps hebben de mogelijkheid om video's te downloaden zonder het TikTok-watermerk, waardoor het gemakkelijker wordt om de video zonder enige afleiding op andere platforms te delen.

Een andere manier om TikTok-video's te downloaden zonder watermerk is door Telegram te gebruiken. Telegram is een berichtenapp waarmee gebruikers ook bestanden kunnen delen en downloaden. Volg deze stappen om een ​​TikTok-video zonder watermerk te downloaden met Telegram:

 1. Open de TikTok-app en zoek de video die je wilt downloaden.

 2. Tik op de knop 'Delen' en selecteer 'Kopieer link'.

 3. Open Telegram en maak een nieuwe chat met jezelf.

 4. Plak de link in de chat en stuur hem naar jezelf.

 5. Open de link en tik op de knop "Downloaden" om de video op uw apparaat op te slaan.

Het Creatief Centrum gebruiken

TikTok's Creative Center is een functie waarmee gebruikers video's binnen de app kunnen maken en bewerken. Het heeft echter ook een downloadoptie waarmee u uw eigen video's of video's van andere gebruikers kunt opslaan. Volg deze stappen om een ​​video te downloaden van TikTok's Creative Center:

 1. Open de TikTok-app en ga naar het Creative Center.

 2. Selecteer de video die je wilt downloaden.

 3. Tik op de knop "Downloaden" in de rechteronderhoek van het scherm.

 4. De video wordt opgeslagen op de filmrol van jouw apparaat.

Een schermrecorder gebruiken

Als je geen app van derden kunt vinden of Telegram niet wilt gebruiken, kun je ook TikTok-video's downloaden met behulp van een schermrecorder. Deze methode kost iets meer tijd, maar je kunt er wel elke video van TikTok mee opslaan zonder enige beperking. Volg deze stappen om een ​​TikTok-video te downloaden met een schermrecorder:

 1. Open de TikTok-app en zoek de video die je wilt downloaden.

 2. Open de schermrecorder-app op jouw apparaat.

 3. Begin met opnemen en speel de TikTok-video af.

 4. Stop de opname zodra de video klaar is.

 5. De video wordt opgeslagen op de filmrol van jouw apparaat.

Met deze methoden kun je eenvoudig video's van TikTok downloaden en op je apparaat opslaan. Of je ze nu later wilt bekijken of met vrienden wilt delen, met deze technieken kun je gemakkelijker van je favoriete TikTok-video's genieten.


Comentários


bottom of page