top of page
Videoproductiebedrijf - Video Agency - Videjow
  • Foto van schrijverRobert Schepers

Na onze eerste bioscoopfilm, verder met internationale speelfilm

Vijf jaar geleden zijn we begonnen met onze oorlogsfilm "Grenzeloos Verraad". Een Drentse filmproductie gemaakt in samenwerking met ZOD-film, CFX Studios en On Air Media. Na vijf jaar keihard werken is dan eindelijk onze allereerste filmpremière met daarna een landelijke bioscoop release, dit in samenwerking met Dutch Filmworks.



Opnieuw een Drentse filmproductie

Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan dus we hebben opnieuw met z'n allen de stoute schoenen aangetrokken. Vorige week zijn we begonnen met filmen voor een nieuwe western speelfilm die internationaal zal worden uitgebracht. De hoofdrol zal gespeeld worden door een hele bekende voor jullie. Dit zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.



Een internationale Western film

Met onze oorlogsfilm was ons doel in eerste instantie een film voor vertoning in filmhuizen in de noordelijke provincies van Nederland. Dat dit groter heeft uitgepakt daar zijn we met z'n allen dan ook erg dankbaar voor en trots op. We houden ervan om dingen op te blazen en met geweren te schieten. Vandaar dat we de keuze hebben gemaakt om een Western film te maken die zowel in Nederland maar ook internationaal in America zal worden uitgebracht.


Drenthe als filmprovincie op de kaart zetten

Onze film "Grenzeloos Verraad" komt landelijk in de bioscopen en is al internationaal verkocht in America, Duitsland en Zuid-Korea. De film is grotendeels tot stand gekomen door commitment en noaberschap. Veelal hebben mensen uit de provincie Drenthe aan deze film gewerkt. Allemaal met als doel om iets geweldigs neer te zetten om vooral ook Drenthe als filmprovincie op de kaart te zetten. Deze formule gaan we nu opnieuw toepassen bij onze nieuwe internationale western film.



"Behind The Scene" film van ons nieuwe project

Bekijk onderstaande video voor een kijkje achter de schermen tijdens de eerste filmopnames van onze nieuwe western speelfilm. Deze "Behind The Scenes" video is gemaakt door filmmaker Cynthia Vos.


Benieuwd naar meer "Behind The Scenes" verhalen? Klik op deze link voor het complete behind the scenes verhaal van onze allereerste bioscoopfilm "Grenzeloos Verraad".


Robert Schepers - oprichter Videjow.nl en cinematograaf.


Dit artikel is geschreven door Robert Schepers. Robert is de cinematograaf (Director of Photography) van Grenzeloos Verraad. Tevens is hij oprichter van Videjow.nl, een one-stop videoproductiebedrijf die een totaaloplossing biedt voor bedrijven en merken. Videjow.nl produceert onder andere bedrijfsfilms, promotiefilms en videoclips.

bottom of page